Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους παραλαβής/αποστολής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν:

  1. Courier Πόρτα-Πόρτα. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται πανελλαδικά μέσω του Courier Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με επιβάρυνση €5 για παραγγελίες έως και 100€ . Για παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Οι παραδόσεις γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες. 
  2. Μεταφορική Εταιρεία. Μπορούμε να φορτώσουμε τα εμπορεύματα στην Μεταφορική εταιρεία που σας εξυπηρετεί, με επιβάρυνση €5. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής, δεν είναι δυνατή η επιλογή αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής. Το πρόσθετο κόστος της μεταφορικής που μπορεί να υπάρχει λόγο όγκου ή κιλών επιβαρύνει τον πελάτη.

Χρόνος Αποστολής

Τα προϊόντα μας παραδίδονται σε εσάς μέσα σε 1-5 ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα και τον χρόνο που χρειάζεται το courier ή η μεταφορική εταιρεία.

Δικαίωμα Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής ενός προϊόντος που αγοράσατε από εμάς, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία και θα πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό με το οποία σας παραδόθηκε. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς.

Στην συνεχεία και εντός δύο εβδομάδων από την παραλαβή του προϊόντος, θα σας καταθέσουμε το αντίτιμο της αγοράς του στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Εδώ βρίσκεται η σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί δικαιωμάτων των καταναλωτών ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Περί Εγγύησης

Όλα τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί από εμάς για την καλή εμφάνιση και λειτουργία τους. Κάποια από αυτά έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι όροι που διέπουν την χρονική εγγύηση είναι αυτοί που επιβάλλει ο εκάστοτε κατασκευαστής.

Σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημά μας - με δικά σας έξοδα - ώστε να αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά του από και προς το service. Μετά την επιστροφή του από το service, η παραλαβή του γίνεται πάλι με δικά σας έξοδα.

Ισχύς της Παρούσης

Οι όροι και προϋποθέσεις που διέπουν τη λειτουργία του e-shop thebaristaway.gr μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Οι εκκρεμείς παραγγελίες εκτελούνται σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που ίσχυαν τη στιγμή που δημιουργήθηκαν.

Αποποίηση Ευθύνης

Όλες οι πληροφορίες και προδιαγραφές που αναγράφονται στις σελίδες των προϊόντων μας, προέρχονται από τον κατασκευαστή και τον προμηθευτή μας. Σε περίπτωση που αυτές δεν είναι αληθείς ή προκαλέσουν οποιαδήποτε φθορά ή βλάβη, υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε κατασκευαστής.