Σεμινάριο Roasting

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

  • Τι είναι το πράσινο σπυρί
  • Διαφορές από περιοχές
  • Κόσκινα
  • Μέθοδοι επεξεργασίας
  • Τι είναι το καβούρντισμα
  • Τι αλλαγές γίνονται
  • Βασικές διεργασίες
  • Πως ξεχωρίζουμε τον βαθμό καβουρντίσματος
  • Διαφορετικά roasting profiles.
  • Θεωρητικό σεμινάριο με πραγματικό καβούρντισμα και μετάδοση της αίσθησης του φρεσκοκαβουρντισμένου καφέ στον εκπαιδευόμενο.
  • Προπομπός του σεμιναρίου γευσιγνωσίας.
  • 1 ημέρα. 

 

 

 

Κόστος: 200 euro
Διάρκεια: 1 ημέρα με 4,5 ώρες
Ώρες: από τις 6:00 έως τις 10:30 το βράδυ

 

 

Ενημερωθείτε για την σωστή σειρά των σεμιναρίων που θέλετε να παρακολουθήσετε με ένα τηλεφώνημα στο 210 3455324. Θα σας προτείνουμε αυτό που χρειάζεστε για την κατάλληλη περίπτωση ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σεμινάριο Roasting
Αίτηση συμμετοχής

Όνομα :
Επώνυμο :
Κινητό τηλέφωνο :
E-mail :
Περιοχή :
Διάλεξε ημερομηνία :
30/11/2017 έως 30/11/2017
01/02/2018 έως 01/02/2018
20/02/2018 έως 20/02/2018
19/03/2018 έως 19/03/2018
23/04/2018 έως 23/04/2018
28/05/2018 έως 28/05/2018
25/06/2018 έως 25/06/2018
23/07/2018 έως 23/07/2018

Μετά την υποβολή της αίτησης θα σας αποσταλλούν οδηγίες σχετικά με την διαδικασία της οριστικοποίησης της συμμετοχής σας

διάβασα και αποδέχομαι τους όρους χρήσης
Για το κλείσιμο θέσης και την παρακολούθηση είναι απαραίτητη η κατάθεση του 50% τουλάχιστον του ποσού της αξίας του σεμιναρίου. Το υπόλοιπο εξοφλείται στην γραμματεία της σχολής, στην έναρξη του σεμιναρίου.
(IBAN: GR1202600980000940102234849 Τράπεζα EUROBANK στο όνομα Χρήστος Μανουσίδης)