Σεμινάριο Roasting

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

  • Τι είναι το πράσινο σπυρί
  • Διαφορές από περιοχές
  • Κόσκινα
  • Μέθοδοι επεξεργασίας
  • Τι είναι το καβούρντισμα
  • Τι αλλαγές γίνονται
  • Βασικές διεργασίες
  • Πως ξεχωρίζουμε τον βαθμό καβουρντίσματος
  • Διαφορετικά roasting profiles.
  • Θεωρητικό σεμινάριο με πραγματικό καβούρντισμα και μετάδοση της αίσθησης του φρεσκοκαβουρντισμένου καφέ στον εκπαιδευόμενο.
  • Προπομπός του σεμιναρίου γευσιγνωσίας.
  • 1 ημέρα. 

 

 

 

Κόστος: 200 euro
Διάρκεια: 1 ημέρα με 4,5 ώρες
Ώρες: από τις 18:00 έως τις 22:30 το βράδυ

 

 

Ενημερωθείτε για την σωστή σειρά των σεμιναρίων που θέλετε να παρακολουθήσετε με ένα τηλεφώνημα στο 210 3455324. Θα σας προτείνουμε αυτό που χρειάζεστε για την κατάλληλη περίπτωση ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σεμινάριο Roasting
Αίτηση συμμετοχής

Όνομα :
Επώνυμο :
Κινητό τηλέφωνο :
E-mail :
Περιοχή :
Διάλεξε ημερομηνία :

Μετά την υποβολή της αίτησης θα σας αποσταλλούν οδηγίες σχετικά με την διαδικασία της οριστικοποίησης της συμμετοχής σας

διάβασα και αποδέχομαι τους όρους χρήσης
Για το κλείσιμο θέσης και την παρακολούθηση είναι απαραίτητη η κατάθεση του 50% τουλάχιστον του ποσού της αξίας του σεμιναρίου. Το υπόλοιπο εξοφλείται στην γραμματεία της σχολής, στην έναρξη του σεμιναρίου.
(IBAN: GR1202600980000940102234849 Τράπεζα EUROBANK στο όνομα Χρήστος Μανουσίδης)