Τσάι & Σοκολάτα

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

 

  • Τι είναι το κακάο
  • Που παράγεται και πως γίνεται η σοκολάτα
  • Δοκιμή με διαφορετικές σοκολάτες, κρύες και ζεστές
  • Δοκιμή σοκολάτας σε σοκολατιέρα και γρανιτομηχανή.
  • Τι είναι το τσάι
  • Που παράγεται
  • Ποια η διαφορά του από τα βότανα που έχουμε στην Ελλάδα
  • Τι πρέπει να προσέχουμε για ένα ποιοτικό φλιτζάνι
  • Πως μπορούμε να κάνουμε σπιτικό κρύο τσάι με παραλλαγές
  • Γευσιγνωσία τσαγιού
  • Θεωρητικό, γευστικό και πρακτικό σεμινάριο
  • 1 ημέρα.

 

 

 

Κόστος: 100 euro
Διάρκεια: 1 ημέρα με 4,5 ώρες
Ώρες: από τις 18:00 έως τις 22:30 το βράδυ

 

 

Ενημερωθείτε για την σωστή σειρά των σεμιναρίων που θέλετε να παρακολουθήσετε με ένα τηλεφώνημα στο 210 3455324. Θα σας προτείνουμε αυτό που χρειάζεστε για την κατάλληλη περίπτωση ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σεμινάριο Τσάι & Σοκολάτα
Αίτηση συμμετοχής

Όνομα :
Επώνυμο :
Κινητό τηλέφωνο :
E-mail :
Περιοχή :
Διάλεξε ημερομηνία :
07/03/2018 έως 07/03/2018 (Απογευματινό Τμήμα)
11/04/2018 έως 11/04/2018 (Απογευματινό Τμήμα)
18/05/2018 έως 18/05/2018 (Απογευματινό Τμήμα)
15/06/2018 έως 15/06/2018 (Απογευματινό Τμήμα)
13/07/2018 έως 13/07/2018 (Απογευματινό Τμήμα)

Μετά την υποβολή της αίτησης θα σας αποσταλλούν οδηγίες σχετικά με την διαδικασία της οριστικοποίησης της συμμετοχής σας

διάβασα και αποδέχομαι τους όρους χρήσης
Για το κλείσιμο θέσης και την παρακολούθηση είναι απαραίτητη η κατάθεση του 50% τουλάχιστον του ποσού της αξίας του σεμιναρίου. Το υπόλοιπο εξοφλείται στην γραμματεία της σχολής, στην έναρξη του σεμιναρίου.
(IBAN: GR1202600980000940102234849 Τράπεζα EUROBANK στο όνομα Χρήστος Μανουσίδης)