Τσάι & Σοκολάτα

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

 

  • Τι είναι το κακάο
  • Που παράγεται και πως γίνεται η σοκολάτα
  • Δοκιμή με διαφορετικές σοκολάτες, κρύες και ζεστές
  • Δοκιμή σοκολάτας σε σοκολατιέρα και γρανιτομηχανή.
  • Τι είναι το τσάι
  • Που παράγεται
  • Ποια η διαφορά του από τα βότανα που έχουμε στην Ελλάδα
  • Τι πρέπει να προσέχουμε για ένα ποιοτικό φλιτζάνι
  • Πως μπορούμε να κάνουμε σπιτικό κρύο τσάι με παραλλαγές
  • Γευσιγνωσία τσαγιού
  • Θεωρητικό, γευστικό και πρακτικό σεμινάριο
  • 1 ημέρα.

 

 

 

Κόστος: 100 euro
Διάρκεια: 1 ημέρα με 4,5 ώρες
Ώρες: από τις 6:00 έως τις 10:30 το βράδυ

 

 

Ενημερωθείτε για την σωστή σειρά των σεμιναρίων που θέλετε να παρακολουθήσετε με ένα τηλεφώνημα στο 210 3455324. Θα σας προτείνουμε αυτό που χρειάζεστε για την κατάλληλη περίπτωση ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σεμινάριο Τσάι & Σοκολάτα
Αίτηση συμμετοχής

Όνομα :
Επώνυμο :
Κινητό τηλέφωνο :
E-mail :
Περιοχή :
Διάλεξε ημερομηνία :
15/12/2017 έως 15/12/2017
19/01/2018 έως 19/01/2018
16/02/2018 έως 16/02/2018
07/03/2018 έως 07/03/2018
11/04/2018 έως 11/04/2018
18/05/2018 έως 18/05/2018
15/06/2018 έως 15/06/2018
13/07/2018 έως 13/07/2018

Μετά την υποβολή της αίτησης θα σας αποσταλλούν οδηγίες σχετικά με την διαδικασία της οριστικοποίησης της συμμετοχής σας

διάβασα και αποδέχομαι τους όρους χρήσης
Για το κλείσιμο θέσης και την παρακολούθηση είναι απαραίτητη η κατάθεση του 50% τουλάχιστον του ποσού της αξίας του σεμιναρίου. Το υπόλοιπο εξοφλείται στην γραμματεία της σχολής, στην έναρξη του σεμιναρίου.
(IBAN: GR1202600980000940102234849 Τράπεζα EUROBANK στο όνομα Χρήστος Μανουσίδης)