Κανονισμοί της σχολής

Οι κανόνες της σχολής υπάρχουν και εφαρμόζονται για να προστατεύσουμε τους εκπαιδευόμενους, τον χώρο της σχολής και φυσικά για να γίνει καλύτερο το μάθημα.

 1. Προσπαθούμε να είμαστε στην ώρα μας κατά την αρχή του μαθήματος. Αυτός που καθυστερεί θα εισέρχεται στο μάθημα κανονικά ξέροντας ότι δεν λαμβάνει όλες τις πληροφορίες που θα έπρεπε. Το μάθημα θα συνεχίζεται κανονικά με την ροή του.
 2. Παρακαλούμε να μην φέρνετε μαζί σας αντικείμενα αξίας. Ο καθένας έχει την πλήρη ευθύνη για τα προσωπικά του αντικείμενα. Η σχολή δεν έχει ευθύνη για τυχόν απώλειες προσωπικών αντικειμένων.
 3. Στην ώρα του μαθήματος είμαστε συγκεντρωμένοι και κρατάμε σημειώσεις για να ρωτήσουμε τον εκπαιδευτή. Είναι σημαντικό να τελειώσουμε το μάθημα και να μην έχουμε απορίες.
 4. Δεν ασχολούμαστε με τα τηλέφωνα εκτός αν είναι κάτι επείγον και για το οποίο ζητάμε άδεια από τον εκπαιδευτή για να αποχωρήσουμε από την αίθουσα.
 5. Στην πρακτική εξάσκηση φοράμε πάντα ποδιά και ακούμε προσεκτικά τον εκπαιδευτή σε αυτά που μας λέει να κάνουμε.
 6. Δεν κάνουμε κάτι παραπάνω από αυτό που μας ζητά ο εκπαιδευτής .
 7. Δεν συζητάμε την ώρα του μαθήματος για πολιτικά, αθλητικά κλπ. Οι κουβέντες και η απόψεις που έχουν να κάνουν με το μάθημα, καλό είναι να κουβεντιάζονται με όλους μέσα στο μάθημα, γιατί μπορεί να ενδιαφέρουν και τους υπόλοιπους μαθητές. Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση θα πρέπει να γίνεται στην ώρα του διαλείμματος.
 8. Δεν τρώμε και δεν καπνίζουμε την ώρα του μαθήματος.
 9. Πριν βγούμε στο διάλειμμα αφήνουμε το πόστο που δουλεύαμε καθαρό.
 10. Ότι εργαλεία ή κούπες κλπ χρησιμοποιούμε στην πρακτική, μετά την χρήση του να είναι καθαρό και στο σημείο που το βρήκαμε.
 11. Συμμετέχουμε όλοι στους γενικούς καθαρισμούς στο τέλος κάθε μαθήματος.
 12. Επιβραβεύουμε την προσπάθεια του συναδέλφου μας και ας είναι η δική μας καλύτερη.
 13. Όταν κάποιος έχει απορία για κάτι ή δεν το κάνει σωστά απευθυνόμαστε στον εκπαιδευτή για να του δείξει το σωστό. Απαγορεύεται να δείχνουν οι εκπαιδευόμενοι σε άλλους εκπαιδευόμενους.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε επαγγελματίες που να μπορούν να δουλέψουν ομαδικά, με επαγγελματισμό και εργατικότητα, να έχουν καλή αύρα μέσα στο Bar, έτσι ώστε να εργαστούν με αξιώσεις σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο.

Θεωρούμε ότι η εφαρμογή αυτών των απλών κανονισμών θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τη σχολή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ …..