Σεμινάριο στην Νάξο

Τα κατά τόπους σεμινάρια έχουν αρκετό ενδιαφέρον γιατί προσεγγίζουμε όλους τους ανθρώπους του κλάδου καλύτερα και σε πιο προσωπική επαφή. Καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες τους, ακούμε τα προβλήματα τους και προσπαθούμε να τους δώσουμε λύση, τόσο για τον καλό καφέ όσο και για την βελτίωση της λειτουργίας των καταστημάτων τους. SAM_0878SAM_0891 Στην Νάξο αυτή την φορά, το νησί που μεγάλωσε ο Δίας, που γεννήθηκε ο Διόνυσος και ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και το δεύτερο καλύτερο νησί στην Ευρώπη και έκτο στον κόσμο σύμφωνα με τον trip advisor,  μαζευτήκαμε για να μιλήσουμε για τον espresso και τα δεδομένα του νησιού, με επαγγελματίες του χώρου που μας δέχτηκαν με πολύ θέρμη. SAM_0886 Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να το ξανακάνουμε σύντομα με κάποιο άλλο κεφάλαιο, στο μεγάλο θέμα του Barista. Καλές δουλειές!