Σεμινάριο Snacks

Στα Snacks μαθαίνετε να φτιάχνετε τα καλύτερα sandwiches με ξεχωριστές συνταγές μακριά από τα συνηθισμένα, εύκολα γλυκά, σούπες, συνοδευτικά καφέ και συνοδευτικά ποτού τόσο εύκολα και με απλά υλικά που δεν θα πιστεύετε στις ικανότητες σας.

Οι Chef της ομάδας μας σας δίνουν απλά κάποιες ιδέες που μπορείτε να τις εξελίξετε και να τις πολλαπλασιάσετε και φυσικά να δημιουργήσετε έναν κατάλογο πραγματικά μοναδικό.

Απλά υλικά, ελάχιστα εργαλεία, εύκολες συνταγές και πολύ μεράκι, από τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην γεύση, για τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την διαφορά.

 

 

 

 

Κόστος: 300 euro
Διάρκεια: 2 ημέρες από 4 ώρες
Ώρες: από τις 18:00 έως τις 22:00 το βράδυ

 

 

 

Ενημερωθείτε για την σωστή σειρά των σεμιναρίων που θέλετε να παρακολουθήσετε με ένα τηλεφώνημα στο 210 3455324. Θα σας προτείνουμε αυτό που χρειάζεστε για την κατάλληλη περίπτωση ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σεμινάριο Snacks
Αίτηση συμμετοχής

Όνομα :
Επώνυμο :
Κινητό τηλέφωνο :
E-mail :
Περιοχή :
Διάλεξε ημερομηνία :

Μετά την υποβολή της αίτησης θα σας αποσταλλούν οδηγίες σχετικά με την διαδικασία της οριστικοποίησης της συμμετοχής σας

διάβασα και αποδέχομαι τους όρους χρήσης
Για το κλείσιμο θέσης και την παρακολούθηση είναι απαραίτητη η κατάθεση του 50% τουλάχιστον του ποσού της αξίας του σεμιναρίου. Το υπόλοιπο εξοφλείται στην γραμματεία της σχολής, στην έναρξη του σεμιναρίου.
(IBAN: GR1202600980000940102234849 Τράπεζα EUROBANK στο όνομα Χρήστος Μανουσίδης)